Wednesday, September 5, 2012

Lalalaaaaaaa


 Esiteks käisin esimest korda nüüd augusti lõpus kirbukal. Hommikune spontaanne otsus oma kappi tühjendada tasus end ära ning igav ei hakanud ka, sest isiklik abiline ja meelelahutaja oli kaasa võetud. Selline nägi siis välja Zurra-Murra tagune tol päeval:




Enne Tallinnasse tulemist sai veel maal ette võetud 2 väikest seeneretke ja mida kõike põnevat metsast leida ei või. Kuna ma kardan ämblikke ja eriti seda kui metsa vahel mõnest võrgust läbi käin, siis vehkisin metsas sarapuu vits käes, et võrkudesse mitte jalutada. Kui aga selline elukas järsku su vaatevälja ilmub, siis tuleb üks kena kiljatus hoiatuseks/ehmatuseks välja hõigata:





Ja siis oli aeg laekuda Tallinnasse, seened purki pandud ja kaasa võetud.
Siin toimub alati midagi huvitavat, tuleb ainult kamp kokku ajada ja kohale minna. Niisiis sai avastatud alles juulikuus nö taasavatud Bastioni aed, kuhu Late's 5-i kuulama läksime. Pille-Ritegi jõudis teiseks setiks kohale, tulnud just lennukiga Kuressaarest. Tal ei ole vist ühtegi vaba hetke.



Üks lemmikumaid kohti Tallinnas on Harju mägi. Peale suurepärase vaate ka sellepärast, et kunagi toimusid seal jazzkontserdid ja inimesed käisid seal niisama muusikat nautimas. Tähsitasime siis sünnipäeva ja uue kooliaasta algust väikse koogi ja joogiga :)


Ja väike pildiseeria mobiilikoti valmimisest :)






Vahepeal käisin ka Katusekinoga tutvumas. 2 filmi sai vaadatud: "Dr. No" (esimene Bondi film) ning "Baraka". Esimene oli väga stiilipuhas ja kujutan ette, et oma aja kohta väga hästi tehtud. Teine oli aga äärmiselt ilus ja mõtlema panev film elust, eluolust ja erinevatest elamise viisidest. Leidsin, et see on ka netis üleval. Kel huvi ja aega on, siis siin on link. Nüüd 20 aastat hiljem on samadelt tegijatelt välja tulnud uus film "Samsara", mis tundub sama hea olevat.




Btw, I love my new school!!!!! ^^

No comments:

Post a Comment